Elektriker

4 grunde til at du skal vælge os som din elektriker:
  • Alsidig og kompetent elektriker
  • Kompetencer og erfaringen til udførelsen af alle el-opgaver
  • Døgnvagt service alle ugens dage
  • Din tilfredshed og tillid er i centrum

Få et tilbud

BLIV RINGET OP

Midtsjællands El-Service – Din alsidig elektriker firma

Vi er hos Midtsjællands El-Service din alsidige og autoriseret elektriker med mange års erfaring. Vi er den type elektriker firma, som når vi først takker ja til en opgave, garanterer vi dig for, at vi udfører arbejdet til perfektion. Af den grund har vi i en lang årrække hjulpet et hav af private såvel som erhvervskunder med alle former for el-problemer på Sjælland, i Jylland og hele Danmark.

Med os som din elektriker, kan du trygt stole på, at vi aldrig går på kompromis med den gode service og den høje kvalitet. Det betyder derfor, at vi endnu ikke har oplevet, at der har været en el-opgave, som vi ikke har kunne udføre på bedste vis. Mangler du derfor en elektriker, der kan hjælpe dig uanset størrelsen på situationen? Så kan du til enhver tid tage kontakt til os på telefonen eller skrive en mail til os.

Har du brug for os efter åbningstid, kan du altid anvende vores elektriker døgnvagt service, uanset situationen, tidspunktet og din lokation. Derfor kan du altid kontakte os 24 timer i døgnet i 365 dage. Vi står klar med et smil uanset, om du kontakter os midt om natten, juleaften eller på andre tidspunkter.

Vores telefonnummer: 53 73 93 10

 

Vi hjælper dig med enhver opgave

El-installationer for private
El-installationer for erhverv
El-tjek
Energirådgivning
Termografering
Serviceaftaler for ejendomme
Og meget mere

 

Skriv til os

Uforpligtende autoriseret elektriker tilbud efter dine behov

Prisen på en elektriker opgave kan variere ud fra den service, som vi skal tilbyde dig. Af den grund kan vi først komme med et konkret elektriker tilbud, når vi har fået afdækket dit konkrete behov.

Én ting kan du roligt stole på – vi udregner altid vores elektriker priser i gennemsigtighed og uden gebyrer. Vi sætter nemlig stor ære i at være den ærlige elektriker firma, som udfører vores arbejde til perfektion første gang.

Kontakt os på telefonen 53 73 93 10 og lad os hjælpe dig med dine el-opgaver på en effektiv og kvalitetsbevidst måde.

 

Din garanti for tryghed

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Medlem af TEKNIQ

Døgnvagt / Ring til
5373 9310