Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Din effektive elektriker

  Vi er et elektriker firma som sikrer dig resultater til perfektion. Af den grund har vi hjulpet et hav af private såvel som erhvervskunder med alle former for el-problemer på Sjælland.

  Du kan du trygt stole på, at vi aldrig går på kompromis med den gode service og den høje kvalitet. Det betyder derfor, at vi endnu ikke har oplevet, at der har været en el-opgave, som vi ikke har kunne udføre på bedste vis.

  Mangler du derfor en elektriker, der kan hjælpe dig uanset størrelsen på situationen? Så kan du til enhver tid tage kontakt til os på telefonen eller skrive en mail til os.

  Har du brug for os efter åbningstid, kan du altid anvende vores elektriker døgnvagt service, uanset situationen, tidspunktet. Derfor kan du altid kontakte os 24 timer i døgnet i 365 dage.

  Vi står klar med et smil uanset, om du kontakter os midt om natten, juleaften eller på andre tidspunkter.

  Vi kan hjælpe dig med enhver el-opgave

  Vi udfører bl.a.:

   

  Vi har ikke stødt på en opgave, som vi ikke har kunne klare. Så skulle det vise sig at din opgave ikke hører under én af disse kategorier? Så tøv ikke med at kontakte os pr. telefon 53 73 93 11, så finder vi frem til den bedste løsning for dig.

  Vi er autoriserede elektrikere indenfor både el- og sikringsinstallationer. Vi har en bred vifte af kompetencer og står klar til at hjælpe dig med enhver el-opgave.

  Hvad koster en elektriker?

  Prisen på en elektriker opgave kan variere ud fra den service, som vi skal tilbyde dig. Af den grund kan vi først komme med et konkret tilbud, når vi har fået afdækket dit konkrete behov.

  Én ting kan du roligt stole på – vi udregner altid vores elektriker priser i gennemsigtighed og uden gebyrer. Vi sætter nemlig stor ære i at være den ærlige elektriker firma, som udfører vores arbejde til perfektion første gang.

  Kontakt os og lad os hjælpe dig med dine el-opgaver på en effektiv og kvalitetsbevidst måde.

  Billig elektriker til god kvalitet

  Mange associerer ordene ”billig” med noget negativt. Oftest vil man ikke have noget ”billigt”, da man er af den opfattelse at det er af dårlig kvalitet. 

  Vi står ved vores principper, og holder fast i at ”billig” og god kvalitet, sagtens kan gå hånd i hånd. Det kan for eksempel over 10.000 kunder, som vi har hjulpet gennem årene skrive under på.

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.


   Call Now Button53 73 93 11