Elektriker

4 grunde til at du skal vælge os som din elektriker:

  • Alsidig og kompetent elektriker
  • Kompetencer og erfaringen til udførelsen af alle el-opgaver
  • Døgnvagt service alle ugens dage
  • Din tilfredshed og tillid er i centrum

Få et tilbud

BLIV RINGET OP

Midtsjællands El-Service – Din alsidig elektriker firma

Søger du en elektriker, som kan lidt mere end de fleste? Som kan lidt af det hele og mere til? Så er du kommet til det rette sted. For vi er hos Midtsjællands El-Service din alsidige og autoriseret elektriker med mange års erfaring.

Vi er den type elektriker firma, som når vi først takker ja til en opgave, garanterer vi dig for, at vi udfører arbejdet til perfektion. Af den grund har vi i en lang årrække hjulpet et hav af private såvel som erhvervskunder med alle former for el-problemer på Sjælland, i Jylland og hele Danmark.

Så det betyder ikke noget hvor du befinder dig i landet, vi rykker ud lige meget hvor du skulle befinde dig. Fra nord til syd, øst til vest så er vi dem der er bedst.

Med os som din elektriker, kan du trygt stole på, at vi aldrig går på kompromis med den gode service og den høje kvalitet. Det betyder derfor, at vi endnu ikke har oplevet, at der har været en el-opgave, som vi ikke har kunne udføre på bedste vis.

Mangler du derfor en elektriker, der kan hjælpe dig uanset størrelsen på situationen? Så kan du til enhver tid tage kontakt til os på telefonen eller skrive en mail til os.

Har du brug for os efter åbningstid, kan du altid anvende vores elektriker døgnvagt service, uanset situationen, tidspunktet og din lokation. Derfor kan du altid kontakte os 24 timer i døgnet i 365 dage.

Vi står klar med et smil uanset, om du kontakter os midt om natten, juleaften eller på andre tidspunkter.

Vores telefonnummer: 53 73 93 10
Vores mail: kontakt@midt-el.dk

 

Vi hjælper dig med enhver el-opgave

  • El-installationer for private
  • El-installationer for erhverv
  • El-tjek
  • Energirådgivning
  • Termografering
  • Serviceaftaler for ejendomme

– Og meget mere.

Vi er som sagt endnu ikke stødt på dén opgave, som vi ikke har kunne klare. Så skulle det vise sig at din opgave ikke hører under én af disse kategorier, så tøv ikke med at kontakte os pr. telefon 53 73 93 10, så finder vi frem til den bedste løsning for dig.

Vi sender også gerne en elektriker ud, som kan bese din opgave helt uforpligtende.

Vi er autoriserede elektrikere indenfor både el- og sikringsinstallationer. Vi har en bred vifte af kompetencer og står klar til at hjælpe dig med enhver el-opgave.

 

Skriv til os

Uforpligtende autoriseret elektriker tilbud efter dine behov

Prisen på en elektriker opgave kan variere ud fra den service, som vi skal tilbyde dig. Af den grund kan vi først komme med et konkret elektriker tilbud, når vi har fået afdækket dit konkrete behov.

Én ting kan du roligt stole på – vi udregner altid vores elektriker priser i gennemsigtighed og uden gebyrer. Vi sætter nemlig stor ære i at være den ærlige elektriker firma, som udfører vores arbejde til perfektion første gang.

Kontakt os på 53 73 93 10 og lad os hjælpe dig med dine el-opgaver på en effektiv og kvalitetsbevidst måde.

 

Billig elektriker med god kvalitet

Mange associerer ordene ”billig elektriker” med noget negativt. Oftest vil man ikke have noget ”billigt”, da man er af den opfattelse at det er af dårlig kvalitet.

Vi står ved vores principper, og holder fast i at ”billig” og god kvalitet, sagtens kan gå hånd i hånd. Det kan for eksempel over 10.000 kunder, som vi har hjulpet gennem årene skrive under på.

Det er desuden noget, som vi efter eget hoved, har været et pragteksemplar på igennem flere år nu.

 

Kontakt os endelig

Hvis du er i tvivl og har spørgsmål angående vores elektrikere, så kontakt os endelig på 53 73 93 10, mail, Facebook eller kontaktformular.

Vores professionelle medarbejdere står klar til at give kompetent rådgivning og vejledning 365 dage om året.

Vælg Midtsjælland El-service og få vendt dit problem til en god oplevelse.

 

Din garanti for tryghed

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Medlem af TEKNIQ

Døgnvagt / Ring til
5373 9310