Termografering

VI LØSER BÅDE SMÅ OG STORE
OPGAVER I DIT HJEM

Få et tilbud

BLIV RINGET OP

Termografering med avanceret udstyr

Oplever du, at varmeregningen stiger og stiger, men at der ofte er køligt, eller det trækker i din bolig? Hos Midtsjællands El-service udfører vi termografering, hvor vi effektivt og grundigt undersøger – og finder årsagen til – eventuel varmetab, varmespild og træk i dit hjem.

Ved termografering filmer vi dit hus, men i stedet for almindelig film registrer kameraet varmestrålingen fra huset. På den måde kan vi meget præcist finde de steder i huset, hvor at varmetabet er størst og hvor du lettest kan sætte ind for at forbedre isoleringen af dit hus. Der findes flere metoder til at efterisolere sin bolig, og vi rådgiver dig gerne til, hvordan du bedst kan energioptimere din bolig. 

 

 

Få styr på varmeregningen med termografering

Mange danske boliger er ikke isoleret godt nok, og det medfører, at varmen indefra trænger ud, samtidig med at kulden udefra trænger ind. Det betyder i sagens natur, at din bolig ikke holder særligt godt på varmen, og at du derfor må skrue yderligere op for varmen. Derfor betaler du for mere varme, end du reelt har brug for.

Med en systematisk og professionel tilgang finder vi de steder i din bolig, der trænger til efterisolering.

Når du efterisolerer og energioptimere din bolig får du et hjem, hvor det er lettere at holde temperaturen konstant og derved får du et mere behageligt indeklima. Fordelene ved et velisoleret hus høster du hele året rundt. I vintermånederne nyder du både fordelene af en lavere varmeregning og et varmere hus.

De færreste er dog klar over at i løbet af sommermånederne, er et velisoleret hus også en stor fordel for at undgå store temperatur udsving i løbet af dagen. Er dit hus ikke velisoleret kan du opleve at dit hus bliver meget varmt i løbet af dagens varmeste timer om sommeren. Denne følelse, som kendes typisk fra barakker, undgår du med et energioptimerer dit hus.

Årsagen til at dit hus ikke vil blive gloende varm i løbet af dagen i sommermånederne er den samme, som holder dit hus varmt i løbet af vinteren. Isoleringen i dit hus sænker udvekslingen af varme mellem indendørs og udendørs. Herved tager det længere at varme dit hus op om sommeren, hvilket giver dig en mere kølig temperatur indenfor om sommeren mens du kan nyde en varmere temperatur om vinteren.

Hvis du går og tænker på at isolere dit hus, er det derfor en rigtig god ide at starte med en termografering, så du kan sætte ind, hvor du gør den største forskel.  

Hør mere om termografering

Ring til os i dag på 53 73 93 10 og hør mere. Med rødder i Midtsjælland dækker vi alt fra Solrød og Køge til Taastrup og Storkøbenhavn, men vi kommer også til resten af landet.

Skriv til os

A.V. Pehrsson
BoLux
BO-VEST
CLUBTAN
Dansk Financia
Fri BikeShop
G4S
George Jensen

Din garanti for tryghed

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Medlem af TEKNIQ

Døgnvagt / Ring til
5373 9310