Termografering

Professionel termografering til din bolig

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Termografering med avanceret udstyr

  Oplever du, at varmeregningen stiger og stiger? På trods af at der ofte er køligt, eller det trækker i din bolig? Hos Midtsjællands El-service udfører vi termografering. Her undersøger vi effektivt og grundigt – og finder årsagen til – eventuelt varmetab, varmespild og træk i dit hjem.

  Ved termografering filmer vi dit hus. I stedet for almindelig film registrer kameraet varmestrålingen fra huset. På den måde kan vi meget præcist finde de steder, hvor varmetabet er størst i dit hus. 

  Dermed synliggøres de steder, hvor du lettest kan sætte ind for at forbedre isoleringen af dit hus. Der findes flere metoder til efterisolering af boligen, og vi rådgiver gerne, hvordan du bedst kan energioptimere din bolig.

  Få styr på varmeregningen med termografering

  Mange danske boliger er ikke isoleret godt nok, og det medfører, at varmen indefra trænger ud. Samtidig trænger kulden ind udefra. Det betyder i sagens natur, at din bolig ikke holder særligt godt på varmen, og at du derfor må skrue yderligere op for varmen. Derfor betaler du for mere varme, end du reelt har brug for.

  Med en systematisk og professionel tilgang finder vi de steder i din bolig, der trænger til efterisolering.

  Når du efterisolerer og energioptimere din bolig, får du et hjem, hvor det er lettere at holde temperaturen konstant. På denne måde får du et mere behageligt indeklima. Fordelene ved et velisoleret hus høster du hele året rundt. I vintertiden nyder du både fordelene af en lavere varmeregning og et varmere hus.

  De færreste er dog klar over, at det også er en fordel i løbet af sommermånederne. Om sommeren vil du med et velisoleret hus ikke opleve store udsving i inde temperaturen. 

  Er dit hus ikke velisoleret kan du opleve at dit hus bliver meget varmt i løbet af dagens varmeste timer om sommeren. Denne følelse, som kendes typisk fra barakker, undgår du med et energioptimerer dit hus.

  Årsagen til at dit hus ikke vil blive gloende hedt i løbet af dagen i sommermånederne er den samme, som holder dit hus varmt i løbet af vinteren. Isoleringen i dit hus sænker udvekslingen af varme mellem indendørs og udendørs. 

  Herved tager det længere tid at varme dit hus op om sommeren. Dette giver dig en mere kølig temperatur indenfor om sommeren mens du kan nyde en varmere temperatur om vinteren.

  Hvis du går og tænker på at isolere dit hus, er det derfor en rigtig god ide at starte med en termografering, så du kan sætte ind, hvor du gør den største forskel.

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.


   Call Now Button53 73 93 11