Termografering

VI LØSER BÅDE SMÅ OG STORE
OPGAVER I DIT HJEM

Få et tilbud

BLIV RINGET OP

Termografering med avanceret udstyr

Oplever du, at varmeregningen stiger og stiger, men at der ofte er køligt, eller det trækker i din bolig? Hos Midtsjællands El-service udfører vi termografering, hvor vi effektivt og grundigt undersøger – og finder årsagen til – eventuel varmetab, varmespild og træk i dit hjem.

Mere konkret registrerer vi temperaturforskellene i din bolig med avanceret måleudstyr. Det gør os i stand til med stor nøjagtighed at påpege, hvori problemet består – og hvordan det kan løses.

Få styr på varmeregningen med termografering

Mange danske boliger er ikke isoleret godt nok, og det medfører, at varmen indefra trænger ud, samtidig med at kulden udefra trænger ind. Det betyder i sagens natur, at din bolig ikke holder særligt godt på varmen, og at du derfor må skrue yderligere op for varmen. Derfor betaler du mere for varmen, end du reelt har brug for.

Med en systematisk og professionel tilgang finder vi de steder i din bolig, der trænger til efterisolering.

Hør mere om termografering

Ring til os i dag på 53 73 93 10 og hør mere. Med rødder i Midtsjælland dækker vi alt fra Solrød og Køge til Taastrup og Storkøbenhavn, men vi kommer også til resten af landet.

Skriv til os

A.V. Pehrsson
BoLux
BO-VEST
CLUBTAN
Dansk Financia
Fri BikeShop
G4S
George Jensen

Din garanti for tryghed

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Medlem af TEKNIQ

Døgnvagt / Ring til
5373 9310