El-Tjek

El-Tjek af boliger

Få et tilbud

BLIV RINGET OP

Få styr på elinstallationerne med et el-tjek

Står du foran en flytning, skal der udføres et el-tjek. Hos Midtsjællands El-service udfører vi el-tjek i forbindelse med hussalg og -køb. Et el-tjek tjener til at afdække elinstallationernes funktionsdygtighed – om de med andre ord fungerer, som de skal, og lever op til gældende sikkerhedskrav.

Vi gennemgår boligens elinstallationer effektivt og med omhu, så du får det bedst mulige afsæt til at flytte – så der er gennemsigtighed i hele processen, og tingene er i orden.

El-tjek med fokus på funktion og sikkerhed

Gennemgangen af boligens elinstallationer består blandt andet i at sikre, at elinstallationerne er beskyttet mod brandfare, stød eller andre risikofaktorer. Samtidig ser vi på elinstallationernes praktiske funktion – lyser lamperne, som de skal, og fungerer ledninger, stikkontakter mm. hensigtsmæssigt? Med en ordentlig, grundig og servicemindet gennemgang sikrer vi, at både køber og sælger er trygge ved flytningen.

Hør nærmere om el-tjek

Vil du vide mere om el-tjek, er du altid velkommen til at kontakte os på 53 73 93 10 og høre mere. Vi giver et uforpligtende tilbud. Vores virksomhed udspringer fra Midtsjælland – hvor vi blandt andet servicerer Taastrup, Køge, Storkøbenhavn og Solrød – og vi kommer rundt i hele landet.

Skriv til os

A.V. Pehrsson
BoLux
BO-VEST
CLUBTAN
Dansk Financia
Fri BikeShop
G4S
George Jensen

Din garanti for tryghed

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Medlem af TEKNIQ

Døgnvagt / Ring til
5373 9310