El-tjek

El-tjek af boliger

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Få styr på el-installationerne med et el-tjek

  Som lejligheds- eller husejer, er det dit ansvar at sikre, at elinstallationerne er funktionsdygtige og lovlige. Derfor er det essentielt, at få lavet et el-tjek af en professionel elektriker. 

  Er du ved at flytte til en ny bolig, hvor du ikke kender til elinstallationerne, kan der være mange problemer under overfladen. Hvis du gerne vil have styr på dette, så er du altid velkommen til at give os et kald på 53 73 93 11.

  Hvad koster et el-tjek?

  Prisen for et el-tjek, afhænger af størrelsen på dit hus og husets alder. Det er derfor, vi tilbyder vores kunder et uforpligtende tilbud.

  Pengene til et el-tjek er som regel givet godt ud, da senere udbedring af fejl og mangler i hjemmet, løber op i mange tusinde kroner. Prisen kan hurtig stige, hvis du har ulovlige installationer i din bolig, som ikke bliver opdaget. 

  Det er selvfølgelig din sælger, der skal sørge for, at alt er i orden, men hvis du ikke har fået tjekket elinstallationerne og sælger ikke ved noget om, der er fejl i installationen, fordi det ikke er blevet ordnet fra en tidligere ejer, kan det i fremtiden blive dit problem, når du skal sælge din bolig.

  I yderste konsekvens, kan det være meget farligt, når du som ejer, ikke kender til dine elinstallationer i hjemmet. Hvis der opstår brand i dit hjem, kan der opstå mange udgifter, hvor du kan miste værdifulde ting med en høj værdi. I værste tilfælde kan du selv komme til skade i forbindelse med en ulykke. 

  Vi anbefaler der for altid, at man får undersøgt sine elinstallationer med det samme, hvis man er i tvivl om, hvorvidt der er fejl og mangler i sin elinstallation.

  Et el-tjek ved salg af andelsbolig

  Ved salg af andelsbolig er det meget aktuelt, at få styr på elinstallationerne med et el-tjek. Oftest har andelsforeningerne et krav til andelshaverne om, at der bliver foretaget et el-tjek, inden andelen bliver solgt videre til en ny ejer. Oftest er det andelshaverens eget ansvar at sikre, at alt virker og er lovligt.

  Et el-tjek ved køb af bolig

  Inden du underskriver købsaftalen, ved køb af bolig, skal du sørge for, at der er styr på el-installationsrapporten. Er der mangler og fejl i rapporten, er det sælgers arbejde at udbedre fejl og mangler. 

  Det er derfor vigtigt og nødvendigt, at du får styr på installationer i din nye bolig. Det sikrer dig imod andre former for ekstra omkostninger og andre væsentlige faktorer, såsom stød og/eller brand i boligen.

  Hos Midtsjællands El-service, udfører vi el-tjek i forbindelse med hussalg og køb. Et el-tjek tjener til at afdække elinstallationernes funktionsdygtighed – om de med andre ord fungerer, som de skal, og lever op til gældende sikkerhedskrav.

  Med et el-tjek gennemgår vi boligens elinstallationer effektivt og med omhu, så du får det bedst mulige afsæt til at flytte.

  El-tjek med fokus på funktion og sikkerhed

  Hos os, har vi fokus på funktion og sikkerhed. Vi gennemgår alle elinstallationer i dit hjem med et el-tjek. Gennemgangen af boligens elinstallationer består blandt andet i at sikre, at elinstallationerne er beskyttet mod brandfare, stød eller andre risikofaktorer.

  Udover andre risikofaktorer, kigger vi på, at alle installationer er udført på lovlig vis og om de opfylder sikkerhedsstyrelsens krav.

  Samtidig ser vi på elinstallationernes praktiske funktion – lyser lamperne, som de skal, og fungerer ledninger, stikkontakter mm. hensigtsmæssigt?

  Med en ordentlig, grundig og servicemindet tjek sikrer vi, at både køber og sælger er trygge ved flytningen. Vi sikre os 100% for, du er beskyttet mod stød og brandfare.

  Under hele processen vil vi udarbejde en el-installationsrapport, hvor vi vil notere alle vores observationer. Det vil give jer et samlet overblik over jeres elinstallationer samt en liste over fejl og mangler, som bør udbedres.

  Når vi er færdige med at udarbejde rapporten, er det op til jer, om I vil udbedre de fejl og mangler, vi har noteret for jer. Vi er der for jer under hele processen og er klar til at hjælpe, hvis I får brug for det.

  En el-installationsrapport er ikke gældende for evigt. Rapporten har en gyldighed på 1 år, fra den dag din rapport er blevet færdiggjort. Det vil sige, hvis din bolig er til salg i over et år, skal der foretages et helt nyt tjek.

  EL-Tjek – Døgnvagt

  Står du med et akut el- problem? Eller har du travlt i dagstimerne? Så vil vi gerne være der for vores kunder, når de har brug for os. Derfor tilbyder vi døgnvagt, hvor vi kan kontaktes 24/7 – 365 dage året rundt.

  Der kan opstå mange forskellige problemer, med elektriske installationer. Det kan hurtigt blive problematisk og farligt, når det har noget med elektricitet at gøre. 

  Derfor anbefaler vi altid at man reagerer med det samme, når man oplever problemer med de elektriske installationer, så du undgår større skader. Med et el-tjek sikre du at elinstallationerne fungere som det skal, så du kan føle dig tryg. 

  Nogle laver den fejl, at de forsøger at selv at løse problemerne, for at spare penge. Det vil vi aldrig anbefale. For det første, er det i de fleste tilfælde decideret ulovligt selv at forsøge at løse problemerne. 

  For det andet kan det være farligt at rode med elinstallationerne, hvis ikke man er 100% sikker på, at man ved hvad man laver. Du skal derfor altid kontakte en autoriseret el-installatør, når du oplever problemer, så du altid er på det rette spor.

  Er du i tvivl med noget, så er vi der for dig under hele processen for at besvare dine spørgsmål og give professionel rådgivning.

  Få et professionelt el-tjek

  Vi nægter at gå på kompromis med god service og kvalitet og derfor har vi valgt at tilbyde en elektriker døgnvagt til vores kunder. 

  Vi stræber efter at give det bedste resultat, som opfylder jeres ønsker. Vi står til rådighed fra start til slut under hele processen og er der for jer, når I har brug for os.

  Vi har mange års erfaring inden for El-tjek, hvor vi har hjulpet private kunder og erhvervskunder. På baggrund af vores mange års erfaring, er vi i stand til give dig en grundig vejledning angående jeres el-tjek. Vi finder en løsning på dit problem – og vi går ikke før du er tilfreds.

  Har du brug for el-service på Midtsjælland? Eller vil du vide mere om el-tjek? Så er du altid velkommen til at kontakte os på 53 73 93 11 og høre mere. Som sagt, tilbyder vi døgnvagt, så tøv ikke med at kontakte os.

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.