Energirådgivning

VI LØSER BÅDE SMÅ OG STORE
OPGAVER I DIT HJEM

Få et tilbud

BLIV RINGET OP

ENERGIRÅDGIVNING SPARER DIG PENGE

Bruger du for mange penge på el og varme? Du er ikke den eneste. Hos Midtsjællands El-service tilbyder vi kompetent energirådgivning med sigte på at spare dig penge på energien – så du betaler for lige det, du har brug for. Med afsæt i mange års erfaring har vi en målrettet og kvalitetsbevidst tilgang, så vi kan tilbyde dig troværdig rådgivning og vejledning. Vores energirådgivning er målrettet dig herunder dine behov og ønsker.
Ønsker du en bedre økonomi og et grønnere miljø? Med vores energirådgivning vil du mærke en positiv forskel – både økonomi- og miljømæssigt. Du får mulighed for at bruge dine besparelser på sjovere ting såsom drømme og oplevelser. Der er mange besparelse at hente – flere end du tror!

Vores elektrikere er specialister inden for energirådgivning. De vil i samarbejde med dig finde den bedste løsning i forhold til dine kommende energibesparelser – selvfølgelig baseret på dit mål.

FÅ OVERBLIKKET MED ENERGIRÅDGIVNING

Det kan være svært at overskue de mange muligheder, teknologien byder på. Ganske enkelt, fordi den hele tiden udvikler sig. Der er hele tiden smartere, billigere og mere miljøvenlige løsninger inden for belysning, ventilation og opvarmning. Vi holder os opdateret på udviklingen, hele tiden.

Når vi gennemgår og servicerer din boligs elinstallationer, pumpedrift, belysning og varme er der derfor stor sandsynlig for, at vi kan gennemføre en betydelig besparelse. Vi udarbejder en rapport, som giver dig et overblik over, hvor du kan spare, og hvad vi i den forbindelse kan gøre for dig. Vi tilbyder også efterservice, da vi løbende vil holde fokus på energiforbedringer. Rettere sagt, gør vi arbejdet lettere for dig.

Det kan være vanskeligt at danne sig et overblik over hvilke tiltag, som giver den bedste energibesparelse. Med vores energirådgivning vil du blive klogere på, hvordan du kan spare penge på energien og, hvilken effekt det har på miljøet. Med andre ord vil du blive mere bevidst omkring, hvad energi egentlig handler om.
Vi er det rette valg for dig, som ønsker et overskueligt overblik samt de optimale energibesparelser. Det er op til dig, hvor meget hjælp du ønsker. Hos Midtsjællands El-service er du nemlig i fokus. Hos os kan også bestille en serviceaftale i form af eltjek og vedligeholdelse. Lad os klare arbejdet for dig. 

VI SER FREM TIL AT HØRE FRA DIG

Vi sætter en ære i at hjælpe dig ang. dit energibehov. Det kan være svært at finde den helt rigtige løsning selv – især, hvis man ikke har særlig meget forstand på energi generelt. Men bare rolig! Vores elektrikere har efterhånden tilegnet sig mange års erfaring med energirådgivning. De står altid klar til at rådgive og vejlede dig grundigt. Vi ønsker at du får den bedste og mest tilfredsstillende oplevelse som muligt.

Er du i tvivl om noget eller har du spørgsmål til dit energiforbrug, er du altid velkommen til at kontakte os på 53 73 93 10. Vi hører til på Midtsjælland, hvor vi blandt andet servicerer Solrød, Køge, Storkøbenhavn og Taastrup, men vi dækker hele landet.

Skriv til os

A.V. Pehrsson
BoLux
BO-VEST
CLUBTAN
Dansk Financia
Fri BikeShop
G4S
George Jensen

Din garanti for tryghed

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Medlem af TEKNIQ

Døgnvagt / Ring til
5373 9310