Energirådgivning

VI LØSER BÅDE SMÅ OG STORE
OPGAVER I DIT HJEM

Få et tilbud

BLIV RINGET OP

Spar penge – kompetent energirådgivning

Bruger du for mange penge på el og varme? Du er ikke den eneste. Hos Midtsjællands El-service tilbyder vi kompetent energirådgivning med sigte på at spare dig penge på energien – så du betaler for lige det, du har brug for. Med afsæt i mange års erfaring har vi en målrettet og kvalitetsbevidst tilgang, så vi kan tilbyde dig troværdig rådgivning og vejledning.

Få overblikket med energirådgivning

Det kan være svært at overskue de mange muligheder, teknologien byder på. Ganske enkelt fordi den hele tiden udvikler sig. Der er hele tiden smartere, billigere og mere miljøvenlig løsninger inden for belysning, ventilation og opvarmning. Vi holder os opdateret på udviklingen, hele tiden.

Når vi gennemgår og servicerer din boligs elinstallationer, pumpedrift, belysning og varme er der derfor stor sandsynlig for, at vi kan gennemføre en betydelig besparelse. Vi udarbejder en rapport, som giver dig et overblik over, hvor du kan spare, og hvad vi i den forbindelse kan gøre for dig.

Vi ser frem til at høre fra dig

Har du spørgsmål til dit energiforbrug, er du altid velkommen til at kontakte os på 53 73 93 10. Vi hører til på Midtsjælland, hvor vi blandt andet servicerer Solrød, Køge, Storkøbenhavn og Taastrup, men vi dækker hele landet.

Skriv til os

A.V. Pehrsson
BoLux
BO-VEST
CLUBTAN
Dansk Financia
Fri BikeShop
G4S
George Jensen

Din garanti for tryghed

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Medlem af TEKNIQ

Døgnvagt / Ring til
5373 9310