Energirådgivning

Vi løser både små og store opgaver i dit hjem

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Energirådgivning sparer dig penge

  Bruger du for mange penge på el og varme? Du er ikke den eneste. Hos Midtsjællands El-service tilbyder vi kompetent energirådgivning, med sigte på at spare dig penge på energien. 

  Med afsæt i mange års erfaring har vi en målrettet og kvalitetsbevidst tilgang, så vi kan tilbyde dig troværdig rådgivning og vejledning. Vores energirådgivning er målrettet dig herunder dine behov og ønsker.

  Vores elektrikere er specialister inden for energirådgivning. De vil i samarbejde med dig finde den bedste løsning i forhold til dine kommende energibesparelser – selvfølgelig baseret på dit mål.

  Få et bedre overblik over dit elforbrug

  Det kan være svært at overskue de mange muligheder, teknologien byder på. Ganske enkelt, fordi den hele tiden udvikler sig. Det bliver hele tiden smartere, billigere og mere miljøvenligt inden for belysning, ventilation og opvarmning. Hos Midtsjælland El-service holder vi os altid opdateret på udviklingen, for at kunne levere de bedste løsninger på markedet.

  Når vi gennemgår og servicerer din boligs elinstallationer, pumpedrift, belysning og varme er der derfor stor sandsynlig for, at vi kan gennemføre en betydelig besparelse. 

  Vi udarbejder en rapport, som giver dig et overblik over, hvor du kan spare, og hvad vi i den forbindelse kan gøre for dig. Vi tilbyder også efterservice, da vi løbende vil holde fokus på energiforbedringer. Rettere sagt, gør vi arbejdet lettere for dig.

  Det kan være vanskeligt at danne sig et overblik over hvilke tiltag, som giver den bedste energibesparelse. Med vores energirådgivning vil du blive klogere på, hvordan du kan spare penge på energien og, hvilken effekt det har på miljøet. Med andre ord vil du blive mere bevidst omkring, hvad energi egentlig handler om.

  Vi er det rette valg for dig, som ønsker et overskueligt overblik samt de optimale energibesparelser. Det er op til dig, hvor meget hjælp du ønsker. Hos Midtsjællands El-service er du nemlig i fokus. Kontakt os i dag og hør mere om mulige besparelser.

  Vi ser frem til at høre fra dig

  Vi sætter en ære i at hjælpe dig ang. dit energibehov. Det kan være svært at finde den helt rigtige løsning selv – især, hvis man ikke har særlig meget forstand på energi generelt. 

  Vores elektrikere har efterhånden tilegnet sig mange års erfaring med energirådgivning. De står altid klar til at rådgive og vejlede dig grundigt. Vi ønsker at du får den bedste og mest tilfredsstillende oplevelse som muligt.

  Er du i tvivl om noget eller har du spørgsmål til dit energiforbrug, er du altid velkommen til at kontakte os på 53 73 93 11. Vi hører til på Midtsjælland, vi servicerer alle områder i omegn.

  Call Now Button53 73 93 11