Elektriker til erhverv

Din Aut. EL & sikringsinstallatør

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Professionel elektriker til erhverv

  Tid er penge alle steder i erhvervslivet. Det kan hurtigt koste på bundlinjen, hvis maskineriet står stille eller ikke er klar til tiden. Hos Midtsjællands El- Service arbejder vi ud fra en filosofi om aftaler holdes. 

  Det er vores klare overbevisning, for at vi kan levere en god service så er det yderst vigtigt, at du kan stole på at vi leverer et solidt kvalitetsarbejde til tiden.

  Vi arbejder målrettet og professionelt – og med omhu og omtanke. For os er det en grundlæggende indstilling, hvad enten du skal have opført ny fabrik, udført tekniske installationer, løst serviceopgaver eller noget helt fjerde, så er vores elektriker til erhverv klar til at hjælpe dig.

  Kvalificeret rådgivning

  Sidder du i en virksomhed eller offentlig organisation og har brug for rådgivning indenfor det el-tekniske område? Når du sidder med en el-teknisk opgave, kan du let finde mange forskellige løsninger hos lige så mange udbydere.

  For at du kan finde den løsning, som passer bedst til dine behov er det en god ide at få rådgivning. Her stiller vi gerne op med en elektriker til erhverv, og guider dig til den helt rette løsning for dig. 

  Vi har masser af erfaring med el-arbejde selv og ved, hvordan opgaver skal løses.

  Kontakt os, hvis du også gerne vil guides sikkert i mål med dit el-projekt.

  En elektriker til erhverv løser følgende

  Hos Midtsjællands El-Service løser vi opgaver inden for bl.a.

  Elektriker til erhverv – døgnet rundt

  Og hvis uheldet er ude, og du har nedbrud på maskiner eller produktionsapparat, rykker vi ud med det samme. Uanset hvornår på døgnet, du kontakter os. 

  Det er, hvad vi forstår ved service, fleksibilitet og god betjening. Vi rådgiver gerne hvis du i tvivl om det er en akut opgave. Vores elinstallatør til erhverv står klar til at hjælpe, så tøv ikke med at kontakte os.

  Call Now Button53 73 93 11