Serviceaftale

Serviceaftale for ejendomme

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Serviceaftale efter jeres behov

  Vi udfører service og vedligeholdelse for en række af ejendomme og selskaber. Vi kender betydningen af manglende lys, en dørtelefon som ikke virker for de ældre eller gangbesværede eller noget tredje.

  Det kan være svært at stå for vedligeholdelsen selv. Det kræver både kompetencer inden for el-faget og en del erfaring. Ønsker du en effektiv serviceaftale? 

  Lad Midtsjælland El-service hjælpe dig. På den måde undgår du unødvendige komplikationer, da vi har kendskab til din ejendom og dit selskab samt dine installationer. Du minimerer samtidig risikoen for mulige driftstop og utålmodighed ved at få en serviceaftale af vores el-installatører.

  Det kan samtidig være farligt selv at stå for noget man egentlig ikke har forstand på. Hos Midtsjællands El-service går vi op i sikkerheden og sørger for, at alle dine installationer fungerer optimalt.

  Vi har efterhånden tilegnet os mange års erfaring. Det sikrer et kvalitetsarbejde, som bliver udført af specialister inden for el.

  Vores serviceaftaler er baseret på energibesparende løsninger. Vi vil i samarbejde med dig finde den rette løsning, som matcher dine ønsker og behov. Hos os er du nemlig i fokus.

  Med energirådgivning kan du bl.a. få et større overblik over din nuværende situation og vi vil finde de rette løsninger, som kan forbedre din økonomi og miljøet.

  Serviceaftale hos Midtsjælland El-service

  • Midtsjællands El-Service rykker hurtigt ud til
  • Fejlfinding og vedligeholdelses opgaver
  • Etablering og reparation af dørtelefonanlæg
  • Etablering og reparation af netværks- og antenne installationer
  • El-installation og vedligehold af pumper og udsugningsanlæg
  • Renovering af opgange og lejligheder
  • Overvågning af ejendomme

  Serviceaftale hvis El-installation strejker

  Er der mørkt på trappen eller i fjernsynet, så kontakt os. Vi har vores egen tilkaldevagt – og ham kan du træffe døgnet rundt. 

  Når der er problemer med elinstallationer kan det berøre mange mennesker, især når der er tale om ejendomme og selskaber. Er du blevet udsat for et akut problem? Så står vores el-installatører klar til at hjælpe dig som sagt døgnet rundt.

  Vi kan klare stort set alle opgaver – store som små. Vi tager små opgaver lige så seriøst som store. Vores løsninger er gennemtænkte og dermed sikre.

  Alle vores medarbejdere går op i at yde en god service – fra start til slut. For hos Midtsjælland El-service handler det om at fastholde dig som kunde. Vi ønsker at du er 110% tilfreds med vores arbejde og garanterer, at der ikke vil forekomme komplikationer efterfølgende. Kort sagt, vil du være sikker med en serviceaftale.

  Er du i tvivl om noget eller har du spørgsmål ang. serviceaftaler? Vores el-installatører står klar til at rådgive og vejlede dig grundigt.

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.


   Call Now Button53 73 93 11