Serviceaftale

Serviceaftale for ejendomme

Serviceaftale efter jeres behov

Vi udfører service og vedligeholdelse for en række af ejendomme og selskaber. Vi kender betydningen af manglende lys, en dørtelefon som ikke virker for de ældre eller gangbesværede eller noget tredje.

Det kan være svært at stå for vedligeholdelsen selv. Det kræver både kompetencer inden for el-faget og en del erfaring. Ønsker du en effektiv serviceaftale?

Lad Midt- & Nordsjællands El-Service hjælpe dig. På den måde undgår du unødvendige komplikationer, da vi har kendskab til din ejendom og dit selskab samt dine installationer. Du minimerer samtidig risikoen for mulige driftstop og utålmodighed ved at få en serviceaftale af vores el-installatører.

Det kan samtidig være farligt selv at stå for noget man egentlig ikke har forstand på. Hos Midt- & Nordsjællands El-Service går vi op i sikkerheden og sørger for, at alle dine installationer fungerer optimalt.

Vi har efterhånden tilegnet os mange års erfaring. Det sikrer et kvalitetsarbejde, som bliver udført af specialister inden for el.

Vores serviceaftaler er baseret på energibesparende løsninger. Vi vil i samarbejde med dig finde den rette løsning, som matcher dine ønsker og behov. Hos os er du nemlig i fokus.

Med energirådgivning kan du bl.a. få et større overblik over din nuværende situation og vi vil finde de rette løsninger, som kan forbedre din økonomi og miljøet.

Indhent et tilbud her

Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.