Boligselskaber og ejendomme

Er jeres boligforening på udkig efter en dygtig elektriker til fast service og vedligehold. Vi har adskillige tilfredse foreninger og erhvervskunder – skal I være de næste?

Midt- & Nordsjællands El-Service er synonymt med ekspertise, kvalitet og et høj serviceniveau. Med over tre årtiers brancheerfaring har vi specialiseret os i at tilbyde skræddersyede løsninger til både vedligehold af eksisterende elinstallationer, renovering og nybyg af ejendomme. Dermed er ingen opgave for stor eller lille.

Det er vigtigt at imødekomme de unikke krav, hver ejendom stiller, og vi er dedikerede til at levere tilpassede løsninger, der passer præcist til de behov, I står overfor.

Vi hjælper boligforeninger på hele Midtsjælland samt i Nordsjælland. Skal vi også hjælpe jer? Kontakt os og hør mere om, hvad vi kan gøre for jer.

Serviceaftale

En serviceaftale med Midt- & Nordsjællands El-Service er jeres garanti for prioriteret service og konkurrencedygtige priser fra en elektriker, som kender jeres ejendom og kender jer. Vi sender nemlig så vidt muligt den samme elektriker ud til jer hver gang. På den måde er I sikret hurtig og effektiv håndtering af både planlagte opgaver, akutte situationer og I er altid sikret kompetent rådgivning – alt sammen til en lidt skarpere pris.

Indhent et tilbud her

Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.