Slide background

Vi løser både

Små og store opgaver i dit hjem
Slide background

Hvis uheldet er ude

Kontakt vores døgnvagt i dag
Slide background

Midsjællands El-Service

En dynamisk el virksomhed

El-Tjek af boliger

Fungerer elinstallationerne, som de skal?

Står du foran en flytning, skal der udføres et el-tjek. Hos Midtsjællands El-service udfører vi el-tjek i forbindelse med hussalg og -køb. Et el-tjek tjener til at afdække elinstallationernes funktionsdygtighed – om de med andre ord fungerer, som de skal, og lever op til gældende sikkerhedskrav.

Vi gennemgår boligens elinstallationer effektivt og med omhu, så du får det bedst mulige afsæt til at flytte – så der er gennemsigtighed i hele processen, og tingene er i orden.

Grundig gennemgang af funktion og sikkerhed

Gennemgangen af boligens elinstallationer består blandt andet i at sikre, at elinstallationerne er beskyttet mod brandfare, stød eller andre risikofaktorer. Samtidig ser vi på elinstallationernes praktiske funktion – lyser lamperne, som de skal, og fungerer ledninger, stikkontakter mm. hensigtsmæssigt? Med en ordentlig, grundig og servicemindet gennemgang sikrer vi, at både køber og sælger er trygge ved flytningen.

Hør nærmere

Vil du vide mere om el-tjek, er du altid velkommen til at kontakte os på 53 73 93 10 og høre mere. Vi giver et uforpligtende tilbud. Vores virksomhed udspringer fra Midtsjælland – hvor vi blandt andet servicerer Taastrup, Køge, Storkøbenhavn og Solrød – og vi kommer rundt i hele landet.

Døgnvagt / Ring til 5373 9310